YouTube oldalunk

Telefonszámunk: (06-70) 294-2622
E-mail: kapcsolat@hornexfahaz.hu

Kocsibeálló

Óvja autóját, vegye igénybe Ön is könnyűszerkezetes kocsibeálló építési szolgáltatásunkat! A fából készült kocsibeállók előnye a kedvező árfekvés és a természetes anyagból fakadó szépség mellett a szabad formálhatóság.

Hornex kocsibeálló típusok

Különálló vagy a ház oldalfalához épített kocsibeálló legyen? Önt dönt.
Cégünknél rendelhet oszlopos szerkezetű, oldalain nyitott, illetve oldalafalakkal határolt kocsibeállót, vagy akár teljesen zárt garázst is. Az utóbbi változat előnye, hogy a zárt kocsibeálló igény szerint hőszigetelhető, így akár fűthető is.

Kocsibeállóinkat a helyszínen meglévő alapra építjük fel. Alapnak sóder aljzat + dróthálós vasbeton lemez javasolt. Minden Hornex kocsibeálló minőségi luc- és borovifenyő alapanyagokból készül, a kivitelezést rövid határidővel és garanciával végezzük.

A kocsibeálló tetőszerkezete kétféle fedéssel (kátránypapíros vagy bitumen zsindelyes) rendelhető. A bitumen zsindelyes építmények megjelenése esztétikusabb, emellett tartósabb is, így ezt ajánljuk.

A kocsibeállóhoz rendelhető kiegészítések

Kívánságra vállaljuk a kocsibeálló felületkezelését, lazúros festését, illetve zárt kialakítású építményeknél a belső hőszigetelést is.

Fa kocsibeálló

Hornex Faház
Kocsibeálló, kerti faház igény szerint