YouTube oldalunk

Telefonszámunk: (06-70) 294-2622

E-mail: kapcsolat@hornexfahaz.hu

A kerti faház

 

A faházak kialakítása

A falszerkezet: 5x3 cm-es bordázat, sarkoknál megerősítve, tűzfalas, szelemenes tetőszerkezet. A sarkok és tető szegéllyel vannak lezárva. Kétféle tetőfedéssel készítjük kerti faházainkat: kátránypapír (alátétlemez) vagy bitumen zsindely.

 

Milyen alapra húzzuk fel a kerti faházakat?

A faházakat a meglévő alapra építjük fel. Alap készítési javaslat: 10cm vastag vasbeton lemez 6-8mm dróthálóval, alatta 5-10cm sóder.
Az alap mérete a ház méreténél 1-2cm-rel kisebb. Pl.: egy 3x2m-es faháznak a javasolt alapja 299cm x 199cm.

Előtető, padlózat, belső hőszigetelés, tetőbádog szegély, esőcsatorna, alapozó felületkezelés, lazúros festés.

Építményeink anyaga jó minőségű, szárított, gyalult luc-borovi fenyő.

 

Mire használhatom a kerti faházat?

Építettünk már hagyományos kerti felhasználású faházat, de népszerűek hétvégi telken vagy vidéki nyaralóban felhasznált faházaink is. Összetett formájukban garázsként, kocsibeállóként is kiválóan funkcionálnak! Ha kereskedelmi céllal, például fesztiválokon való árusításhoz, vagy jegypénztári céllal szeretné a kerti faházat kialakítani, abban is tudunk segíteni!

 

kerti faház világos kivitelbenkerti faház terasszal referencia munkáink közülKerti faház bordó tetővel

 

 

Az univerzális kerti faház

A kerti faház széleskörű felhasználási területen és sokféle célra nyújt ideális, környezetbarát megoldást. Felépítése rövidebb időt igényel, és nincs évszakhoz kötve, mint egy tégla vagy fém szerkezetes házé, így a telepítés költségei hosszú távon bőven megtérülnek.

A kerti faházakhoz nem minden esetben van szükség alapra, de érdemes egyszerűbb betonra helyezni, így a megfelelő ápolással és gondozással hosszú távú megőrzése is egyszerűen biztosítható.

A fa természetes szigetelési tulajdonságának köszönhetően optimális szellőzést, nyáron hűvösebb, télen pedig melegebb hőmérsékletet biztosít, nem dohosodik, és rövid idő alatt befűthető.

A kerti faházak nagy teherbíró képességgel rendelkeznek, egyszerűen testreszabhatóak, könnyen javíthatóak és karbantarthatóak, sokféleképpen felszerelhetőek és fejleszthetőek.

Egy elegáns, minőségi faház esztétikai értéket is képvisel, megfelelő színűre festve a környezethez is maximálisan illeszkedik.

 

Sokszínű felhasználási terület

Cégünk felhasználási céltól függetlenül, bármilyen típusú kerti faház kivitelezését vállalja a praktikus elárusító faház pavilontól, a hétvégi faházakon és horgászházakon, szerszámtárolókon át a kerti bútorokig, valamint kerti faházakat terasszal is készítünk.

 Amennyiben nincsen lehetőségünk garázst építeni, a kerti faházak nyitott oldalú vagy zárt kocsibeállóként ideális megoldást jelentenek. A kerti pihenők, pergolák, pavilonok és a kerti faház terasszal természetes érzetű, levegős helyszínt biztosítanak a pihenéshez vagy kikapcsolódáshoz.

Egy gyerek faházzal vagy babaházzal olyan otthoni játszóteret teremthetünk, ahol a gyerekek saját világot építhetnek fel, amivel folyamatosan fejleszthetik a kézügyességüket és a kreativitásukat.

A szauna faház a testi-lelki megújulást és felfrissülést szolgáló, hosszú távú, természetes eszköze lehet az egészség megőrzésének.

Az általunk készített kerti faházak kivitelezése minden esetben személyre szabottan, a rendelkezésre álló hely és az Ön igényei szerint történik.


Ajánlatkérés