YouTube oldalunk

Telefonszámunk: (06-70) 294-2622

E-mail: kapcsolat@hornexfahaz.hu

Szolgáltatásaink

Kerti faházak mellett vállaljuk kocsibeállók, kerti pihenők, pergolák, garázsok, elárusító pavilonok, hétvégi faházak, horgász házak, szerszámtárolók, baba házak, szaunák építését az ország nagy részén. Az általunk elkészített termékekre a szállítást kedvezményes áron tudjuk biztosítani.

 

Hétvégi faházak, horgászházak, szerszámtárolók: költséghatékony, környezetbarát és esztétikus megoldás

Miért éppen faház? Természetes mivoltából fakadóan, a fa egy igazán egészséges és környezetbarát építőanyag. További jó tulajdonsága, hogy egy faház lényegesen rövidebb építési időt igényel, mint például egy téglaház, így sokkal költséghatékonyabb megoldást is jelent. Mivel a fa egy élő, lélegző anyag, a faházakban folyamatosan biztosított az optimális, stabil páratartalom, így a faház még akkor sem dohosodik be, ha hosszabb ideje használaton kívül van és ellentétben a hagyományos téglaházakkal, rövid idő alatt be is fűthető.

 

Kocsibeálló: faház a gépjármű védelméért

Hóvihar, jégeső, tűző napsugarak; minden évszaknak megvannak azok a jellegzetes időjárási elemei, amelyek kárt okozhatnak a gépjárművekben. Ha autóját minden időben biztos helyen szeretné tudni, az Ön számára is tökéletes választás lehet egy kocsibeállóként funkcionáló faház. Kocsibeállóinkat az Ön igényeire szabjuk, cégünk részlegesen vagy teljesen nyitott oldalú, illetve akár zárt garázsok elkészítését is vállalja.

 

Kerti pihenők, pergolák, pavilonok: kellemes kikapcsolódás, praktikus épület

A standard kerti faházak mellett cégünk vállalja a különböző kerti pihenést és kikapcsolódást szolgáló faépítmények kialakítását is. A különböző faépítményeket különböző méretben, ügyfeleink kérése és a rendelkezésre álló hely alapján alakítjuk ki. Akárcsak a faházaknál, a kerti fabútorok esetében is célunk a minőségi, biztonságos és esztétikailag is kiemelkedő építmények kivitelezése.

 

Elárusító faház pavilonok: problémamentes értékesítés

Legyen szó akár fesztiválokról, akár különféle vásárokról vagy falunapokról, a kitelepülő vállalkozások számára tökéletes megoldást jelenthetnek gyorsan szerelhető, praktikus és nem utolsó sorban esztétikus faház pavilonjaink. Árusító faházaink egyedi méretben, ügyfeleink igénye alapján kerülnek kialakításra.

 

Gyerek faház, babaház: legyen felejthetetlen a gyermekkor

Felhőtlen kikapcsolódás, véget nem érő móka, egy természetes, gyermekekre szabott környezetben. A lurkók határtalan fantáziájának köszönhetően nincs olyan játék, amit ne lehetne eljátszani egy gyerekekre szabott kerti faházban. Egy gyerek faház azonban jóval több, mint egy egyszerű játszótér, saját faházában minden gyermek saját világát is megteremtheti. Egy kerti gyerekház minden lurkónak örök emlék marad.

 

Kerti szauna faház: élvezze a forró gőz jótékony hatását

Tradicionális szauna élményre vágyik? A kertben vagy akár a teraszon felépített szauna faház jóvoltából az Ön otthonát is igazi skandináv életérzés járja majd át. Egy esztétikusan kivitelezett szauna faház amellett, hogy patinás dísze lesz kertjének, valódi testi-lelki feltöltődést kínál Önnek és vendégeinek egyaránt.

 

Hornex Bt.

Adószám : 21347339-1-08
Telephely: 9300 Csorna Szent István tér 9.

(06-70) 294-2622

E-mail: kapcsolat@hornexfahaz.hu


Ajánlatkérés