YouTube oldalunk

Telefonszámunk: (06-70) 294-2622

E-mail: kapcsolat@hornexfahaz.hu

Kocsibeálló

Óvja autóját, vegye igénybe Ön is könnyűszerkezetes kocsibeálló építési szolgáltatásunkat! A fából készült kocsibeállók előnye a kedvező árfekvés és a természetes anyagból fakadó szépség mellett a szabad formálhatóság.

 

Világos fából készült kocsibeálló referenciaVilágos árnyalatú fa kocsibeálló referenciaPácolt fa kocsibeálló referencia

Hornex kocsibeálló típusok

Különálló vagy a ház oldalfalához épített kocsibeálló legyen? Önt dönt.
Cégünknél rendelhet oszlopos szerkezetű, oldalain nyitott, illetve oldalafalakkal határolt kocsibeállót, vagy akár teljesen zárt garázst is. Az utóbbi változat előnye, hogy a zárt kocsibeálló igény szerint hőszigetelhető, így akár fűthető is.

Kocsibeállóinkat a helyszínen meglévő alapra építjük fel. Alapnak sóder aljzat + dróthálós vasbeton lemez javasolt. Minden Hornex kocsibeálló minőségi luc- és borovifenyő alapanyagokból készül, a kivitelezést rövid határidővel és garanciával végezzük.

A kocsibeálló tetőszerkezete kétféle fedéssel (kátránypapíros vagy bitumen zsindelyes) rendelhető. A bitumen zsindelyes építmények megjelenése esztétikusabb, emellett tartósabb is, így ezt ajánljuk.

A kocsibeállóhoz rendelhető kiegészítések

Kívánságra vállaljuk a kocsibeálló felületkezelését, lazúros festését, illetve zárt kialakítású építményeknél a belső hőszigetelést is.

Fa kocsibeálló


Miért érdemes fa kocsibeállót választanunk?

Alapanyagtól függetlenül a kocsibeállók hatékony megoldást jelentenek a gépjárművek számára a lopás, a vandalizmus és a madárpiszok okozta károsodás ellen. A nyitott kocsibeállók az időjárás viszontagságaival szemben ugyan nem nyújtanak teljeskörű védelmet, de a menet közben esős időben gépjárművet érő víz gyorsabban le tud folyni róla, mint egy garázsban. Ez utóbbi esetében pocsolyák alakulnak ki, és a korrózió megakadályozása érdekében a megfelelő levegőcseréről pedig külön gondoskodni kell.

Az alacsonyabb költséggel járó acél szerkezetek kitűnő szilárdsággal rendelkeznek, de nedvesség hatására rozsdásodhatnak, ellentétben az alumínium szerkezetekkel, amelyek felépítése viszont nagyobb befektetést igényel.

A fa kocsibeálló könnyebb súlyú, ezért felépítéséhez egyszerűbb betonalapra van szükség, így a telepítés kisebb költséggel jár, és általában csak néhány napot vesz igénybe. Természetes érzetet sugároz, és az ingatlanunk értékét növelő, esztétikus épületkiegészítésként is szolgálhat.

 

Milyen további előnyei vannak?  

Mivel a fa természetes szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a kocsibeállóban melegebb hőmérsékletet eredményez, mint a tégla vagy fém garázsok.

Egyszerűen testreszabható, világos vagy sötétebb színűre festhető, könnyen javítható és karbantartható. A fa kocsibeálló az autó biztonságos elhelyezése mellett többféle funkciót is betölthet, pl. használhatjuk műhelyként és kerti szerszámok, kerékpárok vagy fűnyíró tárolására is, illetve kerti grillezés, kültéri játékok és sporttevékenység helyszíneként is.

Amennyiben a házhoz rögzített ferde tetős kocsibeállót fából készítjük, azzal helyet spórolhatunk, és például növényekkel befuttatva a környezethez ideálisan illeszkedő díszként is funkcionálhat.  

Egy minőségi fa kocsibeállót pár évente célszerű újrafesteni, így élethosszig tartó élettartamát kis energiabefektetéssel biztosíthatjuk.


Hornex Faház
Kocsibeálló, kerti faház igény szerint