YouTube oldalunk

Telefonszámunk: (06-70) 294-2622

E-mail: kapcsolat@hornexfahaz.hu

Tudnivaló

 

A faanyag kedvező hatása

A fa természetes építőanyag és sokoldalú, változatos lehetőséget kínál egyedi tervek megvalósulásához, egyik legősibb építőanyag, állandó melegérzetet biztosít. A faház természetes atmoszférájának köszönhetően pozitívan hat a közérzetünkre.

 

A faanyag védelme

A hétvégi vagy kerti faházak, kocsibeállók, garázsok, előtetők élettartalmát a megfelelő kezeléssel hosszabbíthatjuk meg. A vastag lazúroknál elveszik a fa természetes erezetének látványa, míg a vékonynál, jobban láttatni engedi azt. Vízbázisú festékeket javasolunk az oldószeresekkel ellentétben. A lazúr 1-től 5 évig bírja. Kis igénybevételnek kitett helyen esetleg tovább. A lenolaj elsősorban pórustömítésre szolgál, illetőleg az anyagba szívódva biztosítja a festékek jobb terülését, lassan, nehezen szárad, ajánlatos benzinnel hígítani.

 

Fontos tudnivaló a kerti faházakkal kapcsolatban

A faház nem állhat vízben, mert tönkremegy!

 

Tetszenek a kerti faházak, de mire tudom őket használni?

A megrendelt faház egyedileg, aszerint lesz kialakítva, hogy Ön milyen funkciót szeretne vele betölteni: a kisebb, egyszerűbb kialakítású faházak kiválóan betöltik a szerszám- vagy biciklitároló helyiség szerepét, segítenek rendet tartani az udvarban, kertben, míg nagyobb társaikba akár az egész család leköltözhet a közeli tó mellé a hétvégére. Ezen kívül készítünk árusítási, de akár jegypénztári felhasználásra is faházat – az extra felszereltségeknek köszönhetően a lehetőségek száma szinte végtelen!

 

Mikor válasszon nyitott kocsibeállót?

A nyitott kocsibeálló ideális olyan szűkös udvarokba, kertekbe, ahol egy garázs csak még tovább szűkítené a rendelkezésre álló teret. A kocsibeálló hasonlóan védi az autót, mint egy garázs: télen a hó és a jegesedés, nyáron pedig a tűző napsütés ellen. Miközben óvja az autót a hulló falevektől és a madárürüléktől, telepítése lényegesen olcsóbb, mint egy téglagarázs felépítése.

Ha viszont fából készült zárt kocsibeállóra, garázsra lenne szüksége, akkor is tudunk segíteni!

 

Mikor válasszon zárt kocsibeállót?

Ha különösen fontos, hogy a gépkocsi ne legyen szem előtt, illetve nagy értékéből kifolyólag minden elképzelhető környezeti hatástól meg szeretné óvni, vállalkozásunk garázsként funkcionáló, zárt kocsibeállóval vagy faházzal tudja ezt az igényt maximálisan kielégíteni.